programator – Atelierul de imagini

programator

Informații despre ședința foto. Ce trebuie să ști în ziua ședinței...

Ședința foto se desfășoară în studio – pe str. Liviu Rebreanu nr.22

Fotograful este pregătit și specializat atât pentru tehnicile fotografice cât și pentru tehnicile de liniștire a copilașilor. Sunt situații mai rare în care copilul poate fi mai agitat – în aceste situații se poate reprograma ședința foto – dacă copilul este foarte agitat și nu se poate lucra cu el. Plata ședinței se face integral la finalul ședinței  foto după care se poate face o reprogramare gratuită într-o altă zi.

Pentru ședința foto veți primi numărul  de fotografii procesate în funcție de pachetul pentru care a-ți optat, fotografiile  le veți putea alege și prin sistem de soft-proofing dintr-o galerie on line – privată – la care ve-ți avea acces după ce se încarcă fotografiile. Galeria este valabilă 5 zile, după această dată dacă nu s-a validat - fotograful își rezervă dreptul de a alege fotografiile pentru a nu bloca procesarea altor ședințe care sunt validate. Peste fotografiile din pachet puteți alege în plus la prețul de 10 lei/ fotografie Se poate opta în plus la orice pachet foto printuri 10x15 – la pretul de 2lei/bucata, sau 13x18 la pretul de 2,5 lei/bucata

Nu se predau fotografii brute si neprocesate, galeria cu fotografiile brute se șterge imediat după validarea celor alese - și nu se pot copia din galerie fotografiile neprocesate.

Recuzita pusă la dispoziție de studio presupune două set-up-uri diferite, dacă i se potrivesc copilului, pentru copii de 1 an. Se poate întâmpla să nu i se potrivească copilului de aceea puteți aduce și alte hăinuțe – este de preferat simple fără scris sau logo sau încărcate prea mult. O cămașă albă/albastră sau o rochiță simplă – după caz. Încurajați copilul să stea așezat pe scăunel sau pe o lădiță joasă, într-un lighean sau o oală J pentru a coopera mai ușor dacă îl așezăm în decor pe un pătuț, într-un bol sau cutie decorată.

În studio ne descălțăm de încălțămintea de exterior – este recomandat să aveți șosete pregătite.

Pentru buna desfășurare a ședinței vă rog să aveți la voi următoarele:

  • multă răbdare
  • apă/ceai/lapte praf (dacă este alăptat și mănâncă direct de la sân este foarte bine )
  • suzetă sau jucărie preferată
  • multă răbdare J
  • în studio nu se fac fotografii cu telefonul și ne descălțăm de încălțămintea de exterior.

Îți mulțumesc pentru încredere, te aștept cu drag să facem fotografii minunate puiuțului tău!

Studioul se află pe pietonal, Liviu Rebreanu nr.22 poarta de lângă Onix, aceiași care duce spre notarul Bria și cea care se vede în imaginea de mai jos.