Specialitatea noastră este documentarea.

 Suntem Ana și Paul de la Atelierul de Imagini. Credem cu tărie că cea mai importantă latură în redarea unui eveniment este documentarea. Efectele, prelucrarea sau culorile, au importanţa lor, dar nu pot înlocui documentarea.

 Înţelegem prin documentare, surprinderea şi redarea evenimentului aşa cum a fost el. Iubim autenticitatea momentului, şi nu intervenim cu regie. Considerăm că peste ani, creşte valoarea momentelor redate în imagini pe când valoarea efectelor şi a prelucrărilor scade, pe măsură ce ele sunt depăşite şi înlocuite cu altele mai noi.  Ateliarul de imagini

Semnează un contract sigur şi fără emoţii, în 3 paşi:

1. Ne întâlnim ca să ne cunoaştem şi să vedem cum ne simţim împreună
2. La a  doua întâlnire achiti un avans şi semnăm contractul
3. Restul de plată îl achiţi doar la livrarea materialelor.

Alege Atelierul de Imagini şi câştigi:

Rapiditate

Beneficiază de cea mai rapidă livrare de materiale de pe piaţa de profil! Lucrăm pe sistemul FIFO – primul intrat primul ieșit. Asta înseamnă că odată ce am luat o lucrare nu ne mai oprim decât la livrarea materialelor. Livrăm materialele de la o nuntă în 2 săptămîni! Este probabil cel mai rapid termen de livrare din Bistrița.

Disponibilitate

Ştim cum să fim atenți la criteriile tale! În ultimii doi ani ne-am perfecţionat chestionarele ca să aflăm cât mai exact, aspectele care contează pentru tine . Suntem antrenați să dăm maxim din abilitatea noastră respectând criteriile tale.

Garanție

Ana Adam este Întreprindere Individuală înregistrată la Registrul Comerțului cu sediul social pe adresa str. Tănase Tudoran nr.11  Bistrița . Avansurile le percepem doar pe bază de contract în care este clar specificată data de livrare a materialelor.

Prețuri corecte

Nu garantăm cele mai mici preţuri de pe piaţă. Prețul serviciilor noastre reflectă nivelul cursurilor absolvite , echipamentul pe care îl folosim și numărul de ore de procesare. Nu facem prețul în funcție de cât de mare este nunta ci de cât de mult lucrăm.

Specializare și profesionalism

Investim an de an în cursuri, seminarii și workshop-uri de specialitate. Ne face plăcere să fim la zi cu informațiile și tehnicile de specialitate și asta se reflectă în portofoliul nostru.

 

Contact

Ana Adam (fotograf) 0740 045020

Paul Adam (videograf) 0754 321029

Sau trimite-ne un mesaj !

Află mai multe despre produsele noastre. Intră în magazin!

Nu eşti sigur? Află ce spun alţii despre noi:

Deciziile corecte se iau pe îndelete. Acordă-ţi timp să vizitezi galeria.

garantia

Suntem atât de buni, încât nu avem nici o teamă să-ţi oferim garanţia 100%

Dacă nu eşti mulţumit de rezultat, aduci materialele înapoi şi noi îţi returnăm toţi banii.

garantia

Credem în schimbul de valoare şi ne implicăm în activităţi locale

Iată o mică retrospectivă cu o parte din evenimentele în care ne-am implicat în 2016

Ne găseşti pe str. Liviu Rebreanu (Pietonal) nr.22  Bistrița 

Programează-ţi întâlnirea la tel 0740-045020 fotograf Ana Adam