sedinta foto new born

Hello baby

şedinţă foto new born


Sunt Ana Adam , fotograf la Atelierul de imagini, şi uneori am senzaţia că viaţa aleargă pe lângă mine. Cum pot să-i păstrez misterul şi frumuseţea? Personal am foarte puţine fotografii ale copiilor mei din prima lună de la naştere. Îmi iubesc copiii şi îi consider cei mai frumoşi din lume. Normal :) Totuşi nu am imagini cu ei din perioada de new born. Fac aceste şedinţe pentru ca tu să ai peste ani amintirea unor momente unice, pe care nu vei mai avea ocazia niciodată să îl vezi pentru că va creşte şi se va schimba. Hello Baby este un produs pe care l-am creat special pentru copiii nou născuţi. Pentru asta am urmat cursuri de fotografie specializate şi curs de puericultură, ca să manevrez copiii în siguranţă maximă.  • If you see something that moves you, and then snap it, you keep a moment. - Linda McCartney
  • A good photograph is one that communicates a fact, touches the heart and leaves the viewer a changed person for having seen it. It is, in a word, effective. - Irving Penn
  • Beauty can be seen in all things, seeing and composing the beauty is what separates the snapshot from the photograph. - Matt Hardy
  • I think good dreaming is what leads to good photographs. - Wayne Miller
  • Children reinvent your world for you. - Susan Sarandon

Ai găsit ce căutai? Click pe inimioară pentru programare!


Nu şti cum decurge o şedinţă? Iată câteva clarificări:

Dacă şedinţa are loc în studio, va trebui să te desculţi, având în vedere că fundalurile sunt din carton.
Dacă vii la şedinţă cu frăţiori, nu-i forţa să stea la fotografii. Lasă-i cu încredere în seama mea. Eu am metodele mele prin care să-i fac să coopereze.
studioul are o temperatura de aprox. 21 de grade indiferent de anotimp. Dacă îţi doreşti o temperatură mai ridcată, anunţă-mă ca să setez centrala din timp, în aşa fel încât la momentul şedinţei să vă simţiţi confortabil.
De regulă este bine să vină la şedinţe doar cei care participă. Dacă totuşi din anumite motive aveţi însoţitori, aceştia trebuie să stea în zona de aşteptare, fără să se dea cu părerea, fără să întervină în proces şi mai ales fără să dea sfaturi copiilor sau să-i constrângă. Deşi de pe margine e mai greu de înţeles ce fac, te asigur că pot controla tot procesul. Dimpotrivă, sfaturile şi părerile din exterior mă fac să-mi împart atenţia: am de convins şi copilul şi bunica :)
Pentru acest produs este disponibilă garanţia de satisfacţie. Materialele se verifică la predare. Indiferent de motiv, dacă nu eşti mulţumită de rezultat, nu ridici materialele şi noi îţi returnăm integral suma plătită.

Ofertele bune se analizează atent

Cel mai corect este să analizezi bine orice ofertă. Iată cum descriu clienţii noştrii experienţele pe care le-au avut:
  • Ne-am făcut cu Ana  şedinta de familie in aer liber, şedinta acasa inainte de botez, documentare botez şi şedinta bebe la studio. Ne-am simţit foarte bine, chiar si sotul meu căruia nu-i place să facă poze, a fost bine dispus în prezenţa Anei care ştie să te facă să te simţi bine prin căldura cu care te primeşte şi profesionalismul pe care il deţine. Ne-am printat un cavas mare şi am luat şi albume. Am pentru fetiţa mea nişte amintiri de care eu nu am avut parte când eram de varsta ei. Aceste amintiri o să o facă să ştie ce a făcut de mică până ce a crescut. Mă bucur că am cunoscut-o pe Ana, ne simţim bine in preajma ei, şi de aceea ne-au ieşit  fotografiile de vis!
  • Cand am vazut prima data pozele am crezut ca ma uit intr-o revista. Ana a avut suficenta rabdare incat sa obtina pozele dorite. Parea relaxata si stia exact ce are de facut. Durata a fost putin indelungata, dar e de inteles cand lucrezi cu astfel de 'clienti'. Ana a stiut foarte bine sa lucreze cu ea si cred ca din moment ce copilasii dorm in timpul sedintei inseamna ca stau destul de confortabil.
    Andrada C.

Lasă-ne şi tu un testimonial! Click pe inimioară!

Când vrei să iei o decizie bună, este minunat să afli despre experienţele altora. Dacă ai avut o şedinţă de maternitate ”Love twice” împărtăşeşte-ne experienţa ta la testimoniale, pentru ca şi alte mămici să poată lua decizia corectă. La alegerea ta, testimonialul poate fi asumat sau anonim.


Studio foto Atelierul de imagini