sedinta foto pentru copii

Life is beautiful

Şedinţă foto pentru copii

Sunt Ana Adam şi folosesc cuvinte meşteşugite, numai de mine ştiute ca să-l fac pe puiul tău să se împrietenească cu mine şi cu aparatul foto. De ce fac asta ? Ca să obţin nişte fotografii în care copilaşul tău are expresie relaxată. Învăţăm împreună să ieşim din palatul de gheaţă a lui ”trebuie să stai la poză” şi să ajungem în căsuţa primitoare a lui ”îmi place să mă joc cu fotograful”. Life is Beautiful este un produs pe care l-am creat special pentru copii. Te vei bucura de o şedinţă foto în care vom interacţiona cu puiuţul tău. Copii sunt fascinaţi când intră în studio-ul meu şi eu folosesc această fascinaţie a lor pentru a surprinde emoţii autentice. În ”căsuţa noastră primitoare” numită Atelierul de imagini, copiilor le este permis să exploreze, să aibe spaţiu şi să se joace.


 • miros de primăvară

  ”Photography to me is catching a moment which is passing, and which is true.” - Jacques-Henri Lartigue
 • Life is like a camera. Just focus on what’s important and capture the good times, develop from the negatives and if things don’t work out, just take another shot. - Unknown
 • Only photograph what you love. - Tim Walker
 • Photography is the story I fail to put into words. - Destin Sparks
 • There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. - Robert Frank
 • Taking an image, freezing a moment, reveals how rich reality truly is. - Anonymous
 • Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.- Aaron Siskind
 • We are making photographs to understand what our lives mean to us. - Ralph Hattersley
 • A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people.- Annie Leibovitz
 • You don’t take a photograph. You ask quietly to borrow it. - Unknown


Nu şti cum decurge o şedinţă? Iată câteva clarificări:

Dacă şedinţa are loc în studio, va trebui să te desculţi, având în vedere că fundalurile sunt din carton.
Dacă vii la şedinţă cu frăţiori, nu-i forţa să stea la fotografii. Lasă-i cu încredere în seama mea. Eu am metodele mele prin care să-i fac să coopereze.
studioul are o temperatura de aprox. 21 de grade indiferent de anotimp. Dacă îţi doreşti o temperatură mai ridcată, anunţă-mă ca să setez centrala din timp, în aşa fel încât la momentul şedinţei să vă simţiţi confortabil.
De regulă este bine să vină la şedinţe doar cei care participă. Dacă totuşi din anumite motive aveţi însoţitori, aceştia trebuie să stea în zona de aşteptare, fără să se dea cu părerea, fără să întervină în proces şi mai ales fără să dea sfaturi copiilor sau să-i constrângă. Deşi de pe margine e mai greu de înţeles ce fac, te asigur că pot controla tot procesul. Dimpotrivă, sfaturile şi părerile din exterior mă fac să-mi împart atenţia: am de convins şi copilul şi bunica :)
Pentru acest produs este disponibilă garanţia de satisfacţie. Materialele se verifică la predare. Indiferent de motiv, dacă nu eşti mulţumită de rezultat, nu ridici materialele şi noi îţi returnăm integral suma plătită.

Ofertele bune se analizează atent

Cel mai corect este să analizezi bine orice ofertă. Iată cum descriu clienţii noştrii experienţele pe care le-au avut:
 • Ne-am făcut cu Ana  şedinta de familie in aer liber, şedinta acasa inainte de botez, documentare botez şi şedinta bebe la studio. Ne-am simţit foarte bine, chiar si sotul meu căruia nu-i place să facă poze, a fost bine dispus în prezenţa Anei care ştie să te facă să te simţi bine prin căldura cu care te primeşte şi profesionalismul pe care il deţine. Ne-am printat un cavas mare şi am luat şi albume. Am pentru fetiţa mea nişte amintiri de care eu nu am avut parte când eram de varsta ei. Aceste amintiri o să o facă să ştie ce a făcut de mică până ce a crescut. Mă bucur că am cunoscut-o pe Ana, ne simţim bine in preajma ei, şi de aceea ne-au ieşit  fotografiile de vis!
 • Am ramas placut surprinsa atat de decor cat si de profesionalismul Anei. Desi Daria a fost foarte dificila, Ana a reusit sa faca poze uimitoare. Sunt foarte multumita de Atelierul de imagini, si sigur vom mai face o sedinta foto in curand. Multumim Ana pentru rabdare!
 • Am facut sedinta foto de Craciun a fetitei mele, cu Ana si sunt foarte multumita,desi era sedinta foto bebe Ana ne-a facut si cateva fotografii de familie desi nu erau incluse in aceeasi sedinta :) Ana s-a comportat ca un adevarat profesionist, fiind foarte rabdatoare cu fetita si ne-a transmis si noua din calmul ei, totul a decurs foarte bine.Cat despre calitatea pozelor, nimic de obiectat, foarte frumoase si tabloul la fel.In viitor cu siguranta o sa mai colaboram cu tine. Succes in tot ce faci! :)

Lasă-ne şi tu un testimonial! Click pe inimioară!

Când vrei să iei o decizie bună, este minunat să afli despre experienţele altora. Dacă ai avut o şedinţă de maternitate ”Love twice” împărtăşeşte-ne experienţa ta la testimoniale, pentru ca şi alte mămici să poată lua decizia corectă. La alegerea ta, testimonialul poate fi asumat sau anonim.


Studio foto Atelierul de imagini