sedinta foto de maternitate

Love twice

şedinţă foto de maternitate


Noi, mămicile suntem norocoase. Timp de nouă luni avem două vieţi. Abia după ce copiii mi-au crescut şi am privit în urmă, am putut să înţeleg cât de profundă este această legătură. Să fii însărcinată înseamnă să îţi împarţi trupul cu cineva pe care nu îl cunoşti încă, dar pe care şti deja sigur că îl vei iubi.


 • Photography is a love affair with life. - Burk Uzzle
 • puls

  ”Sunt două zile importante în viaţa ta: Ziua în care te-ai născut şi ziua în care afli de ce” - William Barclay
 • iubeşte dublu

  ”Un copil îţi umple un gol din inimă despre care niciodată nu ai ştiut că era gol” - anonim
 • Ședință foto de maternitate

 • Ședință foto de maternitate

  Ședință foto de studio pentru gravidute - Atelierul de imagini, Bistritța, str. Liviu Rebreanu nr.22
 • Ședință foto de studio, pentru graviduțe


Ai găsit ce căutai? Click pe inimioară pentru programare!

Programează-te acum pentru şedinţă, dacă ai găsit produsul potrivit.

Nu şti cum decurge o şedinţă? Iată câteva clarificări:

Dacă şedinţa are loc în studio, va trebui să te desculţi, având în vedere că fundalurile sunt din carton.
Dacă vii la şedinţă cu frăţiori, nu-i forţa să stea la fotografii. Lasă-i cu încredere în seama mea. Eu am metodele mele prin care să-i fac să coopereze.
studioul are o temperatura de aprox. 21 de grade indiferent de anotimp. Dacă îţi doreşti o temperatură mai ridcată, anunţă-mă ca să setez centrala din timp, în aşa fel încât la momentul şedinţei să vă simţiţi confortabil.
De regulă este bine să vină la şedinţe doar cei care participă. Dacă totuşi din anumite motive aveţi însoţitori, aceştia trebuie să stea în zona de aşteptare, fără să se dea cu părerea, fără să întervină în proces şi mai ales fără să dea sfaturi copiilor sau să-i constrângă. Deşi de pe margine e mai greu de înţeles ce fac, te asigur că pot controla tot procesul. Dimpotrivă, sfaturile şi părerile din exterior mă fac să-mi împart atenţia: am de convins şi copilul şi bunica :)
Pentru acest produs este disponibilă garanţia de satisfacţie. Materialele se verifică la predare. Indiferent de motiv, dacă nu eşti mulţumită de rezultat, nu ridici materialele şi noi îţi returnăm integral suma plătită.

Ofertele bune se analizează atent

Cel mai corect este să analizezi bine orice ofertă. Iată cum descriu clienţii noştrii experienţele pe care le-au avut:
 • Corina H.
  Ana, ai imortalizat momente minunate cu familia mea si burtica foarte vizibilă, cu cel de-al treilea nostru copil, in aer liber, dar am avut ocazia sa te văd cum lucrezi atat acasă în particular cât și in public. Răbdarea ta cu copiii este de admirat! Sunt foarte mulțumită de serviciile tale, calitate și preț! Cu siguranță atunci când voi dori o ședință fotografică profesionala cu familia mea, te voi contacta cu mare plăcere.
 • Experiența cu Ana a fost super! Până atunci fugeam de poze, dar Ana a făcut ca totul să fie foarte simplu. Răbdarea și perseverența, dar și faptul ca îți transmite o stare de bine și de relaxare, sunt atu-urile Anei care, după părerea mea o caracterizează! Bineînțeles, materialele rezultate au fost cu mult peste așteptările mele, aşa că, imediat ce bebelina a venit pe lume, a devenit clienta Anei :). Am dat familiei parte din materiale iar câteva şi-au făcut loc in albumul de familie.
  Daniela T.

Lasă-ne şi tu un testimonial! Click pe inimioară!

Când vrei să iei o decizie bună, este minunat să afli despre experienţele altora. Dacă ai avut o şedinţă de maternitate ”Love twice” împărtăşeşte-ne experienţa ta la testimoniale, pentru ca şi alte mămici să poată lua decizia corectă. La alegerea ta, testimonialul poate fi asumat sau anonim.


Studio foto Atelierul de imagini