Expozitia de fotografie - Life is beautiful

Expozitie de fotografie – Life is beautiful

Înscrieri-tabăra foto pentru copii, sesiunea 2018
iunie 2, 2018
Life is Beautiful! Miniexpozitie foto
iulie 2, 2018
Show all

Expozitie de fotografie – Life is beautiful

Hola graviduțe și mămici, Ana Adam sunt, fotograf profesionist specializată pe fotografia de nou născuți. Dacă vrei să vezi cu ochii tăi ce înseamnă acest gen de fotografie și ce rezultat produce, te invit la expoziție. Pregătesc o mini expozitie  de fotografie în cadrul evenimentului Jazz Armonia, din perioada 15-17 iunie 2018 în parcul municipal. Te invit la o vizionare de fotografii cu nou născuți delicioși, pentru că: Life is beautiful.

Voi fi și eu pe aproape așa că nu ezita să-mi pui întrebări despre fotografia de new born: Sunt copii în siguranță în timpul ședinței?, sunt stresați? Temperatura îi afectează? Ce se întâmplă daca plânge? Dar dacă nu cooperează? Voi fi acolo printre fotografiile expuse și vom putea admira împreună miracolul unei noi vieți, pentru că viața este frumoasă. O să avem alergătură de copii și muzică bună pe fundal, pentru că: Jazz Armonia Bistrița. 

Vă las mai jos o mică mostră din ce vă așteaptă, dar numai un pic, să prindeți gust :) Te aștept în parc să schimbăm zâmbete și impresii cu, și despre copilașii noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.