Articole

Știm deja că experiența bate părerea. Din experiența noastră se pot extrage multe lecții utile, dar și direcții noi. Nu orice exită pe piață are neaparat sens pentru clienți, așa cum nu tot ce trece prin cap specialistului, piața poate consuma. Află de aici direcții și nuanțe desprinse din experiența noastră.
octombrie 28, 2022
Sedinta foto cu tematca de Craciun 2022

FotoCrăciun 2022, amintiri pentru familie!

Magie pentru Îngerașii noștri! Am pregătit decorul de Crăciun. Cartea dorințelor așteaptă să fie scrisă de copiii. Ședința foto poate începe.
noiembrie 12, 2021
Foto Craciun 2021 Bistrita Atelierul de imagini

Foto Crăciun 2021

Salut, sunt Ana de la Atelierul de imagini și pentru acest an ți-am pregătit trei decoruri fabuloase pentru fotografii de pus pe perete, de pus sub brad și de sheruit pe social media.
august 19, 2021

În emisiune la AS TV (VIDEO)

În această emisiune poți afla din secretele profesiei de fotograf precum și de provocările de a obține o fotografie reușită de nu născut. Și desigur, mă poți cunoaște mai bine.
februarie 11, 2021

Tipurile de fotografii care se pot face în studio și caracteristicile lor

Toate genurile fotografiei care pot fi făcute în studio la, sunt explicate pe criterii și nuanțe care contează. Astfel va fi mult mai ușor pentru client să interpreteze fotografiile și să ia decizii de cumpărare.
octombrie 21, 2020

Ce, și de ce plătești la ședința foto

mai 20, 2020

Cum vrei să-ți amintești de 2020?

Clipele zboară și copilașii ne cresc. Hai să ne amintim cu drag de aceste momente unice, în ciuda pesimismului și a îngrijorării generale. Peste ani, când veți răsfoi amintirile familiei, grijile de astăzi vor fi de mult uitate

Video Interviuri

Și mămică și fericită! Este o serie de video interviuri pe care le-am realizat pentru a veni în sprijinul femeilor însărcinate și a proaspetelor mămici.

martie 12, 2020

Ce este terapia Bowen și cum poate ajuta mămicile

Interviu cu Ana-Maria Sadagurschi, terapeut Bowen. Află ce este terapia Bowen și cum poate fi benefică pentru femeile însărcinate dar și pentru bebeluși.
martie 2, 2020

Școala mamei la Bistrița – SAMAS – interviu

Interviu cu Monica Ungur. Monica conduce o suită de programe prenatale și postnatale care pregătesc graviduțele pentru perioada sarcinii, pentru naștere și pentru cele 1000 de zile de după naștere.
martie 2, 2020

Beneficiile sportului asupra femeilor însărcinate – interviu

Andrada are un program de mișcare fizică adaptat pentru femeile însărcinate și în interviul pe care ni l-a dat în cadrul emisiunii ”Și mămică și fericită” explică  care sunt beneficiile exercițiilor fizice asupra corpului femeii gravide dar și asupra viitorului bebeluș.

Evenimente

Ne simțim foarte împliniți când timpul ne permite să participăm alături de comunitate la diferite proiecte. Aici poți afla fie despre evenimente pe care le-am organizat, fie la care am fost parte.
aprilie 9, 2019

A sosit Decathlon la Bistrița

iulie 2, 2018

Life is Beautiful! Miniexpozitie foto

Hola! Paul sunt de la Atelier. În perioada 15-17 iunie 2018 am avut plăcerea să fim prezenți în cadrul evenimentului Jazz Armonia Bistrita cu o mică expoziție de fotografie dar și cu un mic atelier foto organizat pentru copii care s-au înscris la cursul foto pentru vacanță.Împreună cu copiii am explorat ce înseamnă fotografia de documentare, și desigur am contribuit și noi  la propagarea acestui eveniment în mediul online, cu fotografii și clip video.
iunie 7, 2018

Expozitie de fotografie – Life is beautiful

februarie 17, 2020

FotoBiscuiții – ședința foto care te conectează cu copilul tău

Salut! Sunt Ana Adam de la Atelierul de imagini. În urma experiențelor mele cu părinții și copiii am înțeles la un nivel foarte profund această legătură. Chiar dacă vremurile sunt agitate și ne lipsește timpul, chiar dacă atunci când avem timpul, nu mai avem energia necesară să ne conectăm cu copiii și familia, nu înseamnă că această conexiune nu există. Trebuie doar poțin ”praf de stele” ca să o scoatem la suprafață.
noiembrie 5, 2019

Fotografii, pachete și prețuri FotoCrăciun 2020

aprilie 11, 2019
Plata jumătate la sedintă, jumătate la predarea materialelor

Jumi-Juma sau fifty-fifty

noiembrie 20, 2018

Tablou de familie printat pe Canvas, idee de cadou pentru Crăciun

septembrie 27, 2018

Fotografie de legitimație

mai 14, 2018

Portretul ”business”

Portretul ”business” poate fi folosit oriunde este nevoie ca imaginea ta să te reprezinte. De la fotografiile de profil în social media, la cele din CV-uri , pe cartea de vizită sau pe legitimații de acces sau în presă pentru ilustrarea articolelor. Află mai multe din articol.