Idee de cadou pentru Crăciun 2018 - Tablou de familie pe canvas

Tablou de familie printat pe Canvas, idee de cadou pentru Crăciun

Fotografii, pachete și prețuri FotoCrăciun 2018
noiembrie 7, 2018
Cum vede fotograful, etapele unui bebeluș
ianuarie 15, 2019
Show all

Tablou de familie printat pe Canvas, idee de cadou pentru Crăciun

Iată o idee minunată de cadou pentru Crăciun:

Cauți o idee de cadou pentru Crăciun 2018? Un tablou de familie printat pe Canvas (pânză) ar putea fi o idee excelentă. Am gândit acest pachet pentru oamenii ocupați, dar mai ales pentru cei care nu au răbdare să participe la o ședință foto de durată. Practic ședința durează până fotograful obține cadrul perfect pentru a fi printat. Asta de regulă înseamnă 12-15 minute în funcție de numărul de persoane care participă la fotografie.

Rezultatul ședinței va fi procesat și printat pe un Canvas de 60X40 cm care poate fi dăruit ca și cadou bunicilor, pentru care amintirile au mare preț.

Decoruri profesionale cu tematică de Crăciun pentru fotografia perfectă care va ajunge tablou.

Pentru Crăciunul din 2018 am pregătit două decoruri exclusiv pentru copii și unul de familie, pentru ca tu să ai de unde alege. Poate îți dorești un portret cu copilul tău, sau unul de familie... Alegerea este a ta, noi ți-am dat ideea unui cadou sentimental de Crăciun. 

Oricâte experiențe negative ai avut cu fotografii până acum, la studioul foto Atelierul de imagini din Bistrița, Ana este antrenată să-ți spulbere temerile și să obțină cadrul perfect. Pentru eliminarea oricăror suspiciuni, am introdus pe site, plata cu cardul sau prin transfer bancar. La ședința foto vei semna contractul și factura, pentru că la Atelierul de imagini, facem fotografie așa cum trebuie.

Programare și avans

Din cauza aglomerației, ședințele foto cu tematică de Crăciun se desfășoară în perioada 12 noiembrie-15 decembrie doar pe baza de programare și avans. Achită acum un avans de 150Ron pentru a face programarea sau sună la 0754 321 029 Paul Adam

Pentru alte idei de cadou, vezi aici și alte pachete de Crăciun

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.