Life is Beautiful – satisfaction – Atelierul de imagini

Life is Beautiful – satisfaction

Acest chestionar măsoară gradul de satisfacţie, şi este adresat doar persoanelor care au avut o experienţă la Atelierul de Imagini. El cuprinde şedinţe de copii de toate vârstele, din această cauză în funcţie de vârsta copilului tău, s-ar putea ca unele întrebări să nu fie potrivite, caz în care, te rugăm alege cel mai potrivit răspuns pe care il consideri relevant. Mulţumesc pentru răbdare şi înţelegere. Ana Adam.

Acesta nu este un chestionar. Este aportul tău la ceea ce contează pentru noi! 

Salut! Sunt Paul Adam,  de la  Atelierul de Imagini şi mă ocup de tot ce înseamnă crearea produselor, branding şi relaţia cu clieţii. Ai primit acest email pentru că ai participat la o şedinţă foto de studio cu copilaşul tău.

Important! Rezultatele sunt anonime! Nu este necesară adresa de email pentru a continua. 

Îţi mulţumesc că ne-ai acordat încrederea şi şansa să dăm maxim din priceperea noastră pentru tine.  Materialele pe care le-ai primit, şedinţa foto, a fost creat pe baza nevoilor pe care le-am identificat până acum la clienţii noştri.Ne-am perfecţionat pentru că alţi clienţi  ne-au răspuns la întrebările pe baza cărora ne-am construit produsele. Acum poţi să participi şi tu la modelarea produselor noastre. Îţi poţi spune propria părere de care vom ţine cont pe viitor. Tot ce trebuie să faci este să ne răspunzi la câteva întrebări, cât mai sincer posibil.

Îţi mulţumesc, Paul Adam.

Pentru a evita spam-urile te rog trece mai jos combinaţia de litere afişată. Mulţumesc.
1. Pe o scară de la 1 la 5 cum apreciezi calitatea materialelor pe care le-ai primit?

1. lăsaţi-vă de meserie   -    5.surprinzătoare

2. Crezi că în fotografiile pe care le-ai primit copilaşul tău este suficient de destins? Arată mai degrabă natural sau parcă ”stă la poze” ? Detaliază .
3. Cum apreciezi calitatea fotografiilor? Sunt clare? Sunt naturale? Se vede că este rezultatul unui profesionist?
4. Cum ţi s-a părut răbdarea fotografului faţă de copilaşul tău? Atmosfera a fost mai degrabă încărcată sau mai degrabă destinsă? Crezi că şedinţa a durat prea mult sau prea puţin?
5. Crezi că şedinţa foto a stresat copilul peste o limită acceptabilă? Ţi s-a părut că mediul din studio este unul nesigur? Că ar putea fi pericole pentru copii?
6. Care este aspectul pe care îl consideri cel mai negativ, sau care ar suporta îmbunătăţiri?
7. Fotograful a ştiut posing-urile? A ştiut ce are de făcut? a aranjat copilaşul în poziţii mai degrabă confortabile sau mai degrabă inconfortabile?
8. Care ar fi acel mic aspect, pe care dacă l-am îmbunătăţi ai putea considera experienţa ca fiind perfectă ?
9. Cum ţi s-au părut elementele de decor?
10. Ai simţit că Ana s-a ”conectat” cu copilaşul tău? Dar cu tine? A existat relaţionare, sau pur şi simplu şi-a făcut treaba de fotograf ?Ai simţit conexiunea ca pe un element pozitiv sau ca o intruziune? Aţi avut o relaţie ”caldă” sau profesională?
11. Eşti de-acord să folosim din răspunsurile tale ca ”social proof”? ( ca şi dovadă pentru viitorii noştri clienţi )

Dacă ai bifat pct. 3 completează în câmpul de comentarii numele şi iniţiala care doreşti să fie afişată.

Dacă ai bifat pct. 4 completează în câmpul de comentarii numele profilului de facebook care doreşti să fie afişat.

Te rog să iei în considerare că dacă treci aceste date, sondajul nu mai este anonim.Îţi mulţumesc pentru răbdarea şi interesul tău. Am convingerea că Atelierul de imagini are un cuvânt de spus în piaţa bistriţeană de profil şi că răspunsurile tale ne vor ajuta să ne modelăm activitatea şi implicit piaţa într-un sens pozitiv.

iulie 15, 2020

Paul şi Ana