testimonial şedinţe foto – Atelierul de imagini

testimonial şedinţe foto

Ana Adam – Atelierul de imagini

1. Salut! Sunt Ana Adam, fotograf profesionist la Atelierul de Imagini. Îţi mulţumesc pentru timpul pe care îl consumi acordându-mi câteva impresii care mă vor ajuta pe viitor. La final nu uita să apeşi butonul ”TRIMITE DATELE” altfel ele nu ajung la noi :)

Înainte de a începe răspunde la următoare întrebare: Ce serviciu ai experimentat la Atelierul de imagini?
2. Descrie mai jos experienţa ta la şedinţa foto. Poţi scrie un răspuns liber, după cum îţi vine, sau dacă nu ştii ce să scrii ai nişte întrebări de ghidaj, iar scriind răspunsurile unul sub altul vei obţine un testimonial:)

Ce fel de experienţă ai avut? şedinţă foto bebe, şedinţă foto de familie, în studio? acasă la tine? în aer liber?  Cum te-ai simţit în prezenţa Anei? A avut răbdare? te-a ghidat bine? A ştiut ce are de făcut? Materialele pe care le-ai primit au fost cum te aşteptai? Ai simţit că Ana ştie ce face? Te-ai simţit confortabil? Mediul este plăcut?  Crezi că materialele pe care le-ai primit s-ar fi putut obţine acasă cu mobilul ? E posibil ca în viitor să mai faci o şedinţă foto profesională?
3. Testimonialul tău este posibil să fie publicat în mediul online, fie pe saitul nostru fie pe facebook. Desigur, pentru noi, cele mai valoroase testimoniale sunt cele asumate, adică acelea în care autorul este identificabil. Te rog alege care este varianta cu care vrei să fie semnat testimonialul tău. Dacă ai ales varianta de link către profilul de facebook, lasă-ne adresa ta de facebook la comantariu, dacă ai ales altă variantă, trece numele aşa cum doreşti să apară el.

4. Cum ți-a folosit acest produs? ai făcut cadouri? Ai pus pe perete? Ai arătat albumul prietenilor? Ai înțeles ceva despre copilul tău? Te face să îl vezi într-un anume fel? Te simți bine la ședință pentru că faceți lucruri împreună?

X