20% Reducere la ședințele foto de nou născut
Evoluția fotografiei de nou născut în România
iulie 15, 2019
Cum alegi ședința foto potrivită
septembrie 20, 2019
Evoluția fotografiei de nou născut în România
iulie 15, 2019
Cum alegi ședința foto potrivită
septembrie 20, 2019
Show all

20% Reducere

Salut! Sunt Ana, fotograf specializat pe fotografia de nou născut și îți ofer 20% Reducere la ședințele de nou născut pentru contractele realizate în septembrie și octombrie 2019. Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să facem contractul și să plătești un avans pentru oricare din pachetele de fotografie pentru nou născuți. 

Ședința o programăm în funcție de data probabilă a nașterii, după care stabilim de comun acord ziua care este convenabilă pentru tine ca să vii la ședința foto. Pentru ședințele foto de nou născut, perioada recomandată peste între 8-15 zile de la naștere, cînd micuțul încă nu are colici și doarme mult, astfel încât poate fi aranjat cu ușurință în posingurile. Citește acest articol pentru a afla mai multe despre perioadele în care se fotografiază nou născuții.

Dacă ai anumite temeri legate de temperatura din studioul foto sau despre siguranța copilașului sau despre orice altceva legat de ședințele foto de nou născut, te rog să mă întrebi pe mesageria de la facebook, sau pe whats-up la 0740 045020 și eu îți voi răspunde cu plăcere. Siguranța bebelușului este elementul principal iar dacă el nu cooperează sau nu este confortabil cu anumite posing-uri, eu voi alege altele, dar păstrez mereu ședința în zona de siguranță și confort. Pentru a-ti face o idee despre cum pregătesc nou născuții în posinguri, vizionează clipul de mai jos.

Pentru a beneficia de reducerea de 20% vezi aici prețurile la ședințele foto de nou născut.

 

Ana Adam - ședință foto de nou născut

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.