Activități de vacanță! Tabăra foto la Bistrița

Ce zici de o tabără foto pentru vacanța de vară?

Ședință foto la preț special
martie 15, 2018
Workshop de fotografie sustinut de Alina Crainic
mai 3, 2018
Show all

Ce zici de o tabără foto pentru vacanța de vară?

Câțiva din participanții la cursul de fotografie din 2016 organizat de Biblioteca Județeana George Coșbuc.

Salut, sunt Ana Adam, fotograf profesionist la Atelierul de imagini și doresc să pregătesc o mini tabără de fotografie pentru copii în perioada vacanței mari. Cursurile vor avea loc pe pietonal, dar înainte de asta, aș dori să aflu ce ți-ai dori tu ca părinte de la un asemenea curs. Voi pregăti o programă potrivită vârstei lor, și ne vom axa pe educație vizuală, compoziție, încadrare, lumină. Lucruri simple care pot fi asimilate de copii și care, aplicate corect duc la rezultate vizibile.

Dacă ești din Bistrița, sau din apropiere, și ai un interes pentru un asemenea gen de tabără de fotografie pentru copilul tău, îți sunt profund recunoscătoare dacă mi-ai răspunde la câteva întrebări care mă vor ajuta să construiesc structura cursului astfel încât să fie cât mai relevant pentru tine.

Acest chestionar nu mai este valabil.


 

Îți mulțumesc pentru răbdare și interes. După ce numărul de răspunsuri o să fie relevante, o să construiesc structura și programa cursului. Dacă dorești să fii la curent cu evoluția acestui curs, sau să să primești o atenționare când încep înscrierile, lasă-mi adresa de email mai jos, și te voi anunța din timp.

În ultimii doi ani m-am implicat în activități similare, organizate de Biblioteca județeană. Față de acel tip de evenimente, de data asta am scopul de a sorta copii care au un interes față de fotografie. În acest fel, ei o să fie implicați, și nu o să fim întrerupți de copii care trec de la o disciplină la alta pe parcursul taberei. 

La finalul taberei vom încheia cu o expoziție în care vom prezenta lucrările copiilor, pe care și le vor duce acasă.

Lasă-mi adresa de email, dacă vrei să afli detalii din timp!

[wysija_form id="11"]

Tabăra cu gust de fotografie.

Dacă vrei să știi din timp când încep înscrierile, lasă-mi adresa de email.

[wysija_form id="11"]

Vom folosi adresa de email numai pentru postari și oferte legate de tabăra foto 2018. După finalizarea înscrierilor toate adresele de email vor fi șterse din baza de date. 

1 Comment

  1. ADRIANA CIUI spune:

    aceasta tabara este benifica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.