Workshop de fotografie sustinut de Alina Crainic – Atelierul de imagini

Workshop de fotografie sustinut de Alina Crainic

Ce zici de o tabără foto pentru vacanța de vară?
aprilie 23, 2018
De ce tabără foto pentru vacanță?
mai 9, 2018
Show all

Workshop de fotografie sustinut de Alina Crainic

Am fost întrebată zilele trecute de ce aleg să merg la cursurile de fotografie în ziua de azi când internetul este plin de tutoriale gratuite despre orice, inclusiv despre fotografia de nou născut 🙂

Workshop-ul de fotografie al Alinei este al doilea atelier foto exclusiv pentru fotografia de nou născut pe care l-am susținut, despre primul atelier și cumva cel mai important pentru mine am scris  aici  și sunt convinsă că vor urma și alte ateliere la fel de importante. De ce? Pentru că fiecare atelier foto mi-a adus un plus de valoare pe care o voi transfera acum către clienții mei. Cel puțin trei secrete pe care Alina ni le-a dezvăluit la cursul ei mă ajută acum să fiu mai bună în ceea ce fac și să realizez fotografii frumoase, armonioase și prețioase pentru părinții care îmi vor trece pragul studioului meu foto din Bistrita și niciodată aceste secrete nu le poți extrage din tutorialele gratuite de pe internet! Ca să poți oferii valoare este foarte important să înțelegi că și tu la rândul tău trebuie să plătești pentru valoarea pe care o vei primii nu-i așa? Altfel nu se poate face schimbul ~ și întodeauna ca să fi mai bun trebuie să înveți de la cei mai buni!

Vă las mai jos o mică galerie foto de la workshop pentru că vreau să vedeți ce diferență uriașă este atunci când lucrezi cu bebelușii la numai  8-10 zile de viață. Ei sunt liniștiți, somnoroși și au o flexibilitate aparte care dispare după ce mai cresc puțin 🙂 tocmai de aceea, studioul meu este dotat și pregătit pentru a primii nou născuții în condiții optime pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.