Sedinte foto cu tematica de Craciun - Bistrita - Atelierul de imagini

Foto Crăciun 2018 – Amenajarea decorurilor

Pentru noi efervescența a început
octombrie 30, 2018
Fotografii, pachete și prețuri FotoCrăciun 2018
noiembrie 7, 2018
Show all

Foto Crăciun 2018 – Amenajarea decorurilor

Ursul Lache este răbdător cu noi, la fel și copiii care vin în studio :)

Bun găsit iubitori ai fotografiei de studio. Sunt Paul Adam de la Atelierul de imagini și astăzi o să îți dezvălui în premieră câteva fotografii pe care le-am ”furat” de la instalarea decorurilor pentru ședințele foto de Crăciun 2018.
Să-ți spun pentru început că vor fi trei decoruri, două pentru copii și unul pentru familie.  Pentru copii am construit decoruri mai fantastice pentru a-i putea aduce mai bine în stare. Pentru familie, așa cum știi deja, Anei îi place să păstreze atenția pe subiect nu pe decor, așa că am pregătit un cadru minimalist.
Începem cu decorul Sweet Christmas pentru copii, care are ca element de unicitate un print de iarnă în spatele unei ferestre. Printul este redat după o pictură manuală.  Aici poti vedea cateva moment de la instalare si probe de lumina. Modelul Anei pentru probele de lumină Ursu Lache s-a îmbrăcat și el în ținută Crăciunească.

 

Următorul decor pe care l-am pregătit pentru copii l-am denumit Fantasya, pentru că întruchipează un tărâm fantastic cu căsuța Elfilor. Căsuța unicat la care am lucrat o săptămâna, dar la final rezultatul este de poveste 🙂 Iată la ce mă refer:

 

Pentru decorul Happy Familly nu am primit încă aprobarea să îl dezvălui. Nu era instalat încă bradul cel mare.  Dar, ce am primit bilet de voie să vă dezvălui, este că am găsit un model frumos de mini album foto pe care l-am introdus într-unul din pachetele noastre. El arată cam așa:
Aseară târziu, am reușit să avem aproape tot set-up-ul pregătit pentru teste reale, ca să vedem ce mai trebuie retușat. Promit că o să vă arăt câteva fotografii făcute de Ana imediat ce le primesc de la procesare. Până atunci nu uita că FotoCrăciun 2018 începe la Atelierul de imagini din 12 noiembrie și ține pînă în 15 decembrie dar nu am lansat programările încă. Știu, ne mișcăm mai greu decât concurența, dar spunem noi că ne-am pregătit mai bine 🙂 Dacă dorești să fii la curent cu informările noastre sau dacă vrei să ai acces la înscrieri înainte să lansăm public campania de marketing pe rețelele de socializare, lasă-ne datele aici. Îți vom trimite un sms cu pagina de înscrieri cu 24 de ore înaintea lansării oficiale dacă îți completezi numărul de telefon. Dacă te-ai înscris deja, nu mai e nevoie, ești deja în baza de date. Mulțumim.

Acest formular de înscriere nu mai este valabil!

Acest formular nu mai este valabil!

Acest formular nu mai este valabil!

Avansul minim pentru programarea ședinței este de 150 Lei și , față de anul trecut, am introdus posibilitatea achitării cu cardul direct pe website. Serviciul de plăți este asigurat de MobilPay, specializat în plăți online și sută la sută sigur. Plățile se fac prin sistemul secure3D și informațiile nu sunt stocate pe site-ul nostru. Deasemenea avansul se poate achita în continuare și la studio, pe pietonal, dar vă rog să țineți cont că Ana este aglomerată iar în perioada ședințelor nu poate răspunde la telefon. Din acest motiv recomandăm plata online sau prin transfer bancar.

Pentru a evita anumite fluctuații și zile supra aglomerate, anul acesta vor fi trei intervale orare disponibile pentru programarea sedintei. Dimineata 10-12, la prânz 13-15 și seara 16-18.  Te rog să te străduiești să te încadrezi în intervalul pentru care te-ai programat, pentru a nu bruia pe toți care urmează după tine.
În informarea următoare o să îți arăt câteva fotografii făcute de Ana cu un subiect real de data asta 🙂 și sper să avem structura completă , conținutul și prețul pachetelor.
Gingle bells, Gingle bells, Gingle all the way….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X