Sedinte foto cu tematica de craciun, Bistrita
Video interviu cu Ana Adam cu și despre fotografia new born
octombrie 17, 2018
Foto Crăciun 2018 – Amenajarea decorurilor
noiembrie 6, 2018
Show all

Pentru noi efervescența a început

Salutare mămici, sunt Ana de la Atelier. Matei, băiatul meu spune că sărbătoarea Crăciunului e încă departe însă pentru mine, care mă lupt cu decoruri, recuzită, website, campanii, programări, Crăciunul a început deja. Nu știu care dintre noi e mai aproape de adevăr, eu sau Matei, dar un lucru e sigur: Inbox-ul și mesageria s-au cam înroșit în ultima perioadă cu mesaje de la mămici care îmi cer detalii despre ce pregătesc de Crăciun pentru 2018.

Încă nu am decât bucățele de informație și multe materiale sunt încă pe drum, la curieri care vin de departe :) Dincolo însă de latura fotografică pe care nu ți-o pot dezvălui încă, pot să îți spun ceva despre partea administrativă. 
Cea mai mare problemă care mi-a fost semnalată anii trecuți de sărbători a fost plata avansului. Mămicile nu au cum și când să vină să plătească avansul. Viramentul în contul bancar a fost o soluție agreeată de mai mult din 50% din clienții de anul trecut, însă multă lume nu folosește internet banking-ul. Asta înseamnă fie un drum la Atelier, într-un interval în care nu sunt ședințe, fie un drum la bancă. Ambele variante consumă timp și energie.
Astfel încât, anul acesta luptăm contra cronometru să implementăm pe website plata cu cardul pînă la începerea înscrierilor pentru ședințele foto de Crăciun.

Ce pot să mai dezvălui este că vor fi trei pachete. Unul mai accesibil, care o să conțină zece printuri, altul cu un mini album special... Încă aștept mostrele....o să ți-l prezint imediat ce îl primesc. Și un al treilea pachet cu canvas de 60X40 cm pentru pus pe perete. 
Ca și anul trecut, perioada ședințelor se va încheia pe 15 decembrie, ca să apuc să primesc toate materialele de la print (știm cu circulă curierii în decembrie) și să le predau astfel încât toate mămicile să le poată avea sub brad în timp util :)
O să fie un decor pentru cei mici și unul pentru posing de familie, Cadrele pentru procesare le vei alege tu cu metoda soft proffing, cu care cred că te-ai obișnuit deja.

Dacă dorești să fi la curent cu starea decorurilor și a materialelor, sau dacă vrei să primești email ori sms când dau startul la înscrierile pentru ședințele foto de Crăciun, lasă-ți datele de contact. Pe adresa de email, vei primi un email când voi publica articolul cu detaliile despre ședință, conținutul pachetelor, decoruri, etc. Dacă lași numărul de telefon, vei primii prin sms link-ul pentru înscrieri cu 24 de ore înainte de a fi făcut public pe rețelele de socializare.
 
P.S. Nu știu dacă ar ajuta și opțiunea de plata în rate cu cardul pe site. Lasă-mi un comment la articol, dacă ți-ar fi utilă o astfel de opțiune, ca să pot lua decizia potrivită.
end
Acest formular nu mai este valabil!
parallax background

Până la urmă efervescența ne pune în mișcare. Nu-i așa? Sunt foarte nerăbdătoare...De-abia aștept să facem treabă... Gingle bells, gingle belss...Gingle all the ways 

Ana Adam sedinte foto de craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.