Ședință foto cu bebe-ul tău. Îți mulțumesc pentru că alăptezi în public. – Atelierul de imagini

Ședință foto cu bebe-ul tău. Îți mulțumesc pentru că alăptezi în public.

Calitate versus cantitate
iulie 6, 2016
Hrană pentru suflet
august 4, 2016
Show all

Ședință foto cu bebe-ul tău. Îți mulțumesc pentru că alăptezi în public.

Săptămâna internațională a alăptării - 1-7 August

editare ulterioară 11 Iulie – Acest eveniment şi-a atins numărul maxim de locuri. Înscrierile s-au închis!

Salut, suntem Ana de la Atelierul de Imagini și Monica de la Samas.

Ana: Inspirată de celebrul cartonaș pe care la primit o mămică de la o studentă pe când alăpta într-un restaurant și care suna așa: ”Îți mulțumesc pentru că alăptezi în public și că le ajuți pe viitoarele mame așa cum sunt și eu să nu se mai simtă stigmatizate!” – mesaj care a făcut înconjurul lumii pe toate canalele media și facebook – m-am decis să contribui și eu la încrederea mămicilor de a alăpta în spațiile publice cu o sesiune de fotografie în timp ce își alăptează puiul în diverse locații frumoase ale Bistriței. Este un proiect pe care îl am în minte încă de anul trecut și care mă bucur că prinde contur.

Moni: despre alăptare – nu îți spun că va fi ușor, dar îți spun din tot sufletul că merită!  Iar alăptarea în public este cel mai firesc gest atunci când celui mic îi este foame sau sete ori când are nevoie de alinare şi de mămica lui.

Cu ocazia săptămânii internaționale a alăptării (1-7 august) ne-am propus să organizăm la Bistrița o ședință foto pe această temă, care se va finaliza cu o expoziție.

Dacă  ești din Bistrița și îți place să fii fotografiată, sau dacă pur și simplu îți dorești o fotografie profesională cu puiul tău, ai acum o ocazie minunată să o primești cadou.  Ne-am gândit și la tine așa că după expoziție te vei putea bucura de un print de calitate care îți va rămâne ție.

Ședințele se programează după ce te-ai înscris la mica înțelegere în funcție de disponibilitatea ta și a puiului tău. Dacă îți dorești să participi, lasă-ți datele ca să te putem contacta și să programăm ședința. Binențeles, singura condiție este ca puiul tău să fie alăptat.

Îți mulțumim pentru interesul și implicarea ta în acest eveniment. Ana și Moni.

11 iulie -Acest eveniment şi-a atins numărul maxim de locuri. Înscrierile s-au închis!

Monica Ungur - SAMAS

Monica Ungur – SAMAS

Ana Adam - Atelierul de Imagini

Ana Adam – Atelierul de Imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.