Cadou pentru cei dragi – Atelierul de imagini

Cadou pentru cei dragi

Elemente de legătură
octombrie 5, 2015
Zâmbetul tău poate fi un cadou minunat !
decembrie 14, 2015
Elemente de legătură
octombrie 5, 2015
Zâmbetul tău poate fi un cadou minunat !
decembrie 14, 2015
Show all

Cadou pentru cei dragi

Cutia cu poze la WinmarktÎn perioada sărbătorilor de iarnă suntem prezenţi pentru tine la etajul unu al complexului Winmarkt. Am instalat “Cutia cu poze” şi am încropit un mic studio foto.  Cutia cu poze, este un aparat complex care “reface” daca doriti, celebra “fotografie la minut” oferind in plus avantajele echipamentelor digitale. Are un ecran în care te poţi vedea in timp real, ca să-ţi poţi  ajusta pozitia si atitudinea intocmai ca să fie pe gustul tău.

Dupa ce cadrul este imortalizat, el este afisat pe ecran. Astfel îl poţi  studia chiar tu daca este reusit sau nu. Printul se realizaeaza in momentul in care eşti mulţumit de rezultatul de pe ecran. Printul se realizeaza pe loc si dureaza aproximativ … 1 minut.

Poză cu Moş Crăciun Cutia cu pozeVino acum în complexul Winmarkt să-ţi faci o fotografie de familie cu tematică de Crăciun. Beneficiază de  primul aparat de acest gen din Bistrita!  Fotografia se înrămează pe loc , fiind numai bună de pus sub brad. La un preţ de doar 35 Ron cu ramă simplă sau 40 cu ramă din lemn este un cadou foarte accesebil care lasă o amintire plăcută celor dragi.

Pentru cei mici, este si un Mos Craciun profesionist, actor de profesie, care stie sa-si apropie copii si nu-i pedepseste.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.