Zâmbetul tău poate fi un cadou minunat ! – Atelierul de imagini

Zâmbetul tău poate fi un cadou minunat !

Cadou pentru cei dragi
decembrie 11, 2015
Sare, după gust
ianuarie 2, 2016
Cadou pentru cei dragi
decembrie 11, 2015
Sare, după gust
ianuarie 2, 2016
Show all

Zâmbetul tău poate fi un cadou minunat !

Zâmbeşte mai mult de sărbători !

Cutia cu poze la WinmarktCutia cu poze ! Cel mai nou serviciu Photo Booth din Bistriţa!

În perioada sărbătorilor la etajul unu al complexului Winmarkt, am instalat “Cutia cu poze” şi am încropit un mic studio foto. Este primul serviciu de tip Photo Booth din Bistriţa.

Cutia cu poze, este un aparat complex care are un ecran în care te poţi vedea in timp real, ca să-ţi poţi ajusta pozitia si atitudinea intocmai ca să fie pe gustul tău.

 

Nu trebuie să revii după fotografie!

fotografie printata pe loc

Pleci cu produsul în mână!

Dupa ce cadrul este imortalizat, el este afisat pe ecran. Astfel îl poţi studia chiar tu daca este reusit sau nu. Printul se realizeaza in momentul in care eşti mulţumit de rezultatul de pe ecran, si dureaza aproximativ … 1 minut. Practic pleci cu produsul în mână de la noi. Vino acum în complexul Winmarkt să-ţi faci o fotografie de familie cu tematică de Crăciun. Beneficiază de primul aparat de acest gen din Bistrita! Fotografia se înrămează pe loc , fiind numai bună de pus sub brad. La un preţ de doar 35 Ron cu ramă simplă sau 40 cu ramă din lemn este un cadou foarte accesibil care lasă o amintire plăcută celor dragi. Pentru cei mici, este si un Mos Craciun profesionist, actor de profesie, care stie sa-si apropie copii si nu-i pedepseste.

Alungă-ţi teama şi încearcă un serviciu nou!

Deşi este nou în Bistriţa, nu noi, cei de la Atelierul de Imagini am inventat acest tip de serviciu. El este foarte popular în străinătate. De regulă se instalează în mall-uri şi are mare căutare în perioada sărbătorilor. Într-o săptămână de când suntem prezenţi în complexul Winmarkt, am făcut deja peste 50 de şedinţe, fie de familie, fie portrete de copii, ori cu moş Crăciun.
Între şedinţa foto clasică cu fotograf, şi o şedinţă la Cutia cu poze este o diferenţă deloc de neglijat. Dacă în primul caz Subiectul trebuie să pozeze în faţa fotografului, neştiind ce anume vede acesta în aparat, în cazul Cutiei cu poze tu te vezi pe ecranul aparatului. Eşti de fapt tu cu tine, iar în spatele obiectivului se află un aparat nu o persoană.Operatorul nu face altceva decât să te aranjeze corect în cadru şi să apese un buton care declanşează un proces automat.

Cutia cu poze la Winmarkt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.