Foto Crăciun 2020. Ședință foto cu tematică de Crăciun.
Ce, și de ce plătești la ședința foto
octombrie 21, 2020
Tipurile de fotografii care se pot face în studio și caracteristicile lor
februarie 11, 2021
Show all

FotoCrăciun 2020, cu drag!

FotoCraciun 2020 Sedinte foto de Craciun 2020 Bistrita

Miroase a scorțișoară în studiourile Atelierului de imagini. Pentru 2020 am pregătit momente magice și decoruri de vis pentru ședințele foto cu tematică de Crăciun. Marea Carte a Crăciunului îi așteaptă pe copii să-i scrie Moșului dorințele. 

Îi iubim așa cum sunt!

Și pentru că noi în studio, ne jucăm cu lumina, au venit desigur și Ingerașii.

Bistrița și Năsăud

Noutatea din acest an, este că am venit mai aproape de tine. Am deschis un studio la Năsud, pentru ca să poți ajunge mai ușor la ședința foto.Ca și în anii anteriori, ședințele se programează pe bază de contract și avans de 150 de Lei pentru reținerea datei. Ședințele foto se pot programa în intervalul 10 noiembrie - 10 decembrie.
Perioada 10 decembrie-20 decembrie este dedicată exclusiv predării de materiale printate: Albume, tablouri, fotografii tipărite, CD-uri, magneți, etc.
Pachetul de bază costă 360 de lei și se livrează doar fotografii în format electronic prin transfer de fișiere. La pachetul de bază se pot adăuga ca și opțiuni diferite tablouri sau alte materiale, care în această perioadă beneficiază de reduceri conform prețurilor afișate pe site la rubrica ,,Printuri”

Tablouri, Albume, Magneți, Printuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.