Fotografii de familie - portret de studio
De ce tabără foto pentru vacanță?
mai 9, 2018
Portretul ”business”
mai 14, 2018
De ce tabără foto pentru vacanță?
mai 9, 2018
Portretul ”business”
mai 14, 2018
Show all

Pachetul ”Family”

Despre pachetul de fotografie Family - cel mai nou serviciu de la Atelierul de imagini

Salutare iubitorule de fotografie de calitate! Sunt Ana Adam, de la Atelierul de imagini. Astăzi, câteva cuvinte despre cel mai nou pachet de servicii de imagine ”Fotografia de familie”. L-am conceput pentru a satisface cererea mare de pe acest segment. Specializarea și pasiunea mea, sunt bebelușii, însă vezi tu? Fiecare bebe ajunge în studioul meu adus de cineva. Mai un părinte, mai un bunic, mai doi bunici, mai toți ai familiei.

Un asemenea moment este un bun prilej pentru câteva fotografii de grup memorabile, însă ele sunt diferite față de ședințele de bebeluși. Necesită alte fundaluri și alt setup pregătit în studio. Și de asemenea necesită acordarea unui timp special. Din păcate cele două tipuri de ședințe nu se pot face în același timp din mai multe motive. Și dacă ai fost vreodată la o ședință foto într-un studio, știi deja că răbdarea umană pe care o putem dedica unei astfel de activități este limitată. Se consumă. La fel și pentru cei mici. Să nu mai punem la socoteală că multe persoane în studio necesită o coordonare sporită, mai mulți timpi morți și copii plictisiți mai repede. Știi deja că plictiseala este dușmanul de moarte al fotografilor.

În acest sens, iată am creat un pachet de servicii destinat acestui moment special: Familia reunită în jurul comorii :) Pachetul conține 5 posing-uri diferite de portret clasic de familie (posing - mod aranjare în cadru). Două posinguri cu copilul sau copilașii dacă sunt mai mulți frați, două posinguri diferite cu copilul/copilașii și părinții și un posing cu copilul/copii, părinții și bunicii, încadrare clasică pentru tablou.  Dacă bunicii nu participă, suplimentăm cu un posing la alegere, fie cu copilașul fie cu părinții și copilașul.

Pentru acest pachet, la fotografiile cu copiii nu se folosește recuzita din studio.Fotografiile le facem pe fundalul mare, dedicat portretelor. Copiii se fotografiază așa cum sunt îmbrăcați de acasă. Dacă îți dorești fotografii multe cu copilul și cu recuzita studioului, atunci trebuie să alegi un pachet specific. Pachetul de famile, este destinat  portretelor de familie și costă 230 de lei. Îl poți găsi pe pagina noastră de prețuri .

Fotografiile le alegi prin metoda softproofing - fotografiile pentru procesare le alege clientul prin selecție de pe site, cu posibilitatea de a plăti în plus pentru procesare în cazul în care se aleg cadre mai multe decât cele 10 incluse în pachet. Pentru acest tip de ședință ia în considerare alocarea unui timp de aproximativ 40 de minute.

Îți mulțumesc pentru interesul tău pentru fotografia de calitate, și vă aștept în studio, să colorăm pixeli. Ana :)

Pachetul family: Familia reunită în jurul comorii 🙂 Pachetul conține 5 posing-uri diferite de portret clasic de familie (posing – mod aranjare în cadru). Două posinguri cu copilul sau copilașii dacă sunt mai mulți frați, două posinguri diferite cu copilul/copilașii și părinții și un posing cu copilul/copii, părinții și bunicii, încadrare clasică pentru tablou.  Dacă bunicii nu participă, suplimentăm cu un posing la alegere, fie cu copilașul fie cu părinții și copilașul. Află mai multe despre acest pachet din articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.